Copyright © 2014 | Derux | Tüm Hakları Saklıdır.

Sosyal Medya

Katıl, takip et veya üye ol!

Bizi Tanıyın Satış Noktaları Bize Ulaşın

Ürünlerimiz

Aşıkbaba Pastırma

         Kesimi yapılan 1. kalite dana etlerinden pastırma olabilecek seçme yerleri göm haline getirildikten sonra tuz (doğal tuz kullanılarak) havuzlarına yatırılır, yaklaşık 10-12 gün civarında tuzda etin pişmesi, kıvam alması ve lezzet kazanması sağlanır. Tuzdan çıkan etler tuz kıvamına göre yıkanır ve suda bırakılır. Yıkanan etler kurumaya bırakılır, kuruyan etlerin üzerine yine yöremize has çemenimiz sürülür ve tekrar kurumaya bırakılır satışa çıkacak kıvama gelen pastırmalar etiketlenerek blok pastırma olarak satışa çıkar.

 

Sipariş vermek için online alışveriş sitemizi

www.asikbaba.com ziyaret edebilirsiniz.

X